privaatsuspoliitika

PRIVAATSUSPOLIITIKA

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE
Veebipoe voblafishing.ee isikuandmete vastutav töötleja on Vobla Fishing Tartu OÜ 14686225 asukohaga,Kalda tee 8 Tartu, Tartu Tartumaa 50703. e-kiri epood(at)voblafishing.ee Vobla Fishing Tartu OÜ on isikuandmete vastutav töötleja, Vobla Fishing Tartu OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le
Milliseid isikuandmeid töödeldakse?
Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress; kauba kohaletoimetamise aadress; pangakonto number; kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu); klienditoe andmed.
Mis eesmĂ€rgil isikuandmeid töödeldakse Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks. Ostuajaloo andmeid (ostu kuupĂ€ev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ĂŒlevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analĂŒĂŒsimiseks. Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks. Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid kĂŒsimusi (klienditugi). Veebipoe kasutaja IP-aadressi vĂ”i teisi vĂ”rguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoĂŒhiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.
Õiguslik alus Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sĂ”lmitud lepingu tĂ€itmise eesmĂ€rgil. Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse tĂ€itmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).
VastuvĂ”tjad, kellele isikuandmed edastatakse Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks. Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress. Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks. Isikuandmeid vĂ”idakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse vĂ”i andmemajutuse tagamiseks. NĂ”ustudes kliendikaardi soodustusega vĂ”i registreerudes kliendina epoes vĂ”ib Vobla Fishing Tartu OÜ edastada kliendile enda ja koostööpartnerite ĂŒhispakkumisi, kasutades selleks kolmandate osapoolte teenuseid.
Kliendil on igal ajahetkel vĂ”imalus loobuda meie uudiskirjadest ja teavitustest, vĂ”ttes meiega ĂŒhendust eposti aadressil info(at)voblafishing.ee Meie suhtume Teie otsusesse lugupidavalt.
Turvalisus ja andmetele ligipÀÀs Isikuandmeid hoitakse Zone Media OÜ serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi vĂ”i Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Andmeid vĂ”idakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevĂ”tetele, kes on liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga. JuurdepÀÀs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi kĂŒsimusi ning osutada klienditoe teenust. Veebipood rakendab asjakohaseid fĂŒĂŒsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku vĂ”i ebaseadusliku hĂ€vitamise, kaotsimineku, muutmise vĂ”i loata juurdepÀÀsu ja avalikustamise eest. Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sĂ”lmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed. Isikuandmetega tutvumine ja parandamine Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel. NĂ”usoleku tagasivĂ”tmine Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nĂ”usoleku alusel, siis on kliendil Ă”igus nĂ”usolek tagasi vĂ”tta teavitades sellest kliendituge e-posti teel. SĂ€ilitamine Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja sĂ€ilitada raamatupidamise jaoks vĂ”i tarbijavaidluste lahendamiseks. Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis sĂ€ilitatakse ostuajalugu kolm aastat. Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral sĂ€ilitatakse isikuandmed kuni nĂ”ude tĂ€itmiseni vĂ”i aegumistĂ€htaja lĂ”puni. Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed sĂ€ilitatakse seitse aastat.
Kustutamine Isikuandmete kustutamiseks tuleb vĂ”tta ĂŒhendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning tĂ€psustakse andmete kustutamise perioodi. Ülekandmine E-posti teel esitatud isikuandmete ĂŒlekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul. Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ĂŒlekandmisele.
Otseturustusteated E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nÔusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja
jaluses vastav viide vĂ”i vĂ”tta ĂŒhendust klienditoega. Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmĂ€rgil (profileerimine), on kliendil Ă”igus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalĂŒĂŒsi tegemise suhtes igal ajal vastuvĂ€iteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel. Vaidluste lahendamine Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel info(at)voblafishing.ee. JĂ€relevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

Ostukorv
Toode on hetkel lĂ€bi mĂŒĂŒdud? Sisestage oma email ja soovitud toote kogus. Vajuta saada ostusoov. Saadame Teile info toote saabumisaja kohta.